top of page

Meer over mij 

Ik zei al in groep drie dat ik acteur wilde worden. Sinds jonge leeftijd zat ik op jeugdtheaterschool BO!NK Theater in Bunnik en daar ben ik gebleven tot ik in 2021 begon aan de film actors academy amsterdam.

De film actors academy amsterdam (faaam) is een acteeropleiding die gericht is op acteren voor de camera. Faaam is een driejarige opleiding waarin je op alle facetten van het vak wordt klaargestoomd voor het werkveld, met docenten als Hugo Metsers, Nick Golterman, Sara Visser en Bart Kiene.

Als kind begrijp je niet dat er voor het maken van een film ook een hele crew bij komt kijken. Toen ik ouder werd heb ik op de middelbare school de hele wereld achter de camera ontdekt. Ik raakte meteen verliefd op de magie van het filmmaken. 

 

Ik heb op de middelbare school veel geëxperimenteerd met het maken van korte films. Later ben ik op zoek gegaan naar een manier om mezelf uit te dagen en mijn vaardigheden als maker naar een hoger niveau te brengen.

Ik heb me ingeschreven bij de KVK en al snel kwam ik via via bij JMK Media terecht als regie- en camera-assistent. Daar heb ik enorm veel ervaring opgedaan als DOP, editor en regisseur.

Sindsdien werk ik ook zelfstandig als all round filmmaker en maak ik bedrijfsfilms, promotievideo's en eventregistraties.

bottom of page